Nederlands - Français - English
Klantenzone

Sitex - Express & Logistics

Over ons

Sinds haar oprichting is één van de voornaamste doelstellingen van Sitex Logistics geweest zich te onderscheiden in de transportwereld.  Door de jarenlange ervaring, continue opvolging en monitoring door de dispatching kan Sitex U een perfecte service garanderen, of u nu opteert voor de dienst Express, Intercity of Case management.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Sitex Logistics snel een belangrijke plaats heeft verworven in de dynamische en steeds evoluerende transportsector.  Desondanks de snelle groei werd niet uit het oog verloren dat de voordelen van de persoonlijke aanpak, flexibiliteit en het meedenken met de klant, eigen aan een "kleinere" firma erg belangrijk zijn in het onderhouden van een business-to-business relatie. Het woord partnership is dan ook een van de basisfilosofieën achter de firma.

Een modern management, professionele bijscholingen, de laatste communicatie- en IT-technologieën zijn enkele van de pijlers die in de toekomst dit partnership tussen Sitex en haar klanten zullen waarborgen.

Heeft U na het bezoek aan deze website bepaalde vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze commerciële afdeling.