Nederlands - Français - English
Klantenzone

Sitex - Express & Logistics

Express

Deze dienst is de snelste manier om uw zendingen bij uw klanten te brengen. Bovendien is er geen enkel risico op verlies en/of beschadiging, uw goederen worden maar 1 keer geladen, en direct bij uw klant geleverd. Direct daarna rijdt de chauffeur naar de bestemming om uw zending te leveren, zowel nationaal als internationaal, van enveloppe tot 25 ton.

Na uw telefonische bestelling of mail naar onze dispatching zorgen wij er voor dat onze wagen asap de zending komt laden. Bij wagens type A en B (zie wagentypes) garanderen wij zelfs een wagen op de laadplaats binnen de 30 minuten.

Nadat de goederen geladen zijn, vertrekt onze wagen onmiddellijk naar de bestemming. Onze ervaren chauffeurs zorgen er voor dat de ontvanger duidelijk leesbaar de vervoersdocumenten ondertekent. Eventuele documenten door U meegegeven laten wij ook tekenen en worden U bezorgd samen met onze factuur.

U betaalt voor deze dienst naargelang het type voertuig en het aantal gereden km heen en terug. Voor meer informatie en de tarificatie kan U onze wagentypes raadplegen of deze gedetailleerde berekeningswijze.